Der findes en løsning til alle

Ingen skal snydes for gode udendørsoplevelser. Derfor tilbyder JVR et bredt udvalg af flotte terrasseoverdækninger og sommerforlængende udestuer, som giver dig større nærhed med naturen, og gør det muligt udnytte de lyse og varme tider på året længere. Så kontakt os i dag, og få opfyldt dine outdoor-drømme.

Vi skaber bedre Outdoor-oplevelser – og vi starter hjemme hos dig!

Alle har en drøm om den perfekte terrasseoverdækning og den perfekte udestue. Drømmene spænder vidt. For nogen er mest til liggestolsafslapning, eller lever for de varme sommeraftener med familien og vennerne på terrassen. Andre drømmer om at skabe en grøn oase med planter, buske og træer, som ellers ikke kan overleve en kold, dansk vinter.

Derfor kan de færreste nøjes med en standardløsning inden for terrasseoverdækninger og udestuer. For standardløsninger er altid et kompromis. Også når det kommer til, hvor godt de passer til din boligs byggestil. En terrasseoverdækning eller udestue som passer dårligt til din bolig, er ikke blot en øjebæ, den trækker også ned i boligens værdi, og giver længere liggetid, den dag den skal sælges.

Derfor starter JVR altid med at definere din Outdoor-drøm sammen med dig. Derefter gør vi den mulig, ved at skræddersy en terrasseoverdækning eller udestue, der både er udformet, så den rummer det, du ønsker, passer til din boligs eksisterende byggestil, og har en pris, som er til at betale.

Med JVR er du i trygge hænder hele vejen fra ide over byggeri og til færdig udestue eller terrasseoverdækning. For vi er til at stole på, kommer til aftalt tid, leverer en høj håndværksmæssig kvalitet og holder en god og fair pris.

Om Jysk Vindues Rådgivning

Hos Jysk Vindues Rådgivning har vi mere end 25 års erfaring med design og opsætning af udestuer, terrasseoverdækninger og carporte.

Som navnet antyder har vi bygget vores forretning på god, seriøs rådgivning, du kan stole på, og høje håndværksmæssige kvaliteter i vores leverancer. Og kan også levere vinduer og døre til din bolig.

Det er kvaliteter, som har gjort os til den foretrukne leverandør og samarbejdspartner hos alt lige fra arkitektfirmaer over entreprenører og til kommuner og store boligforeninger.

Så vil du give dit udeliv de bedste forudsætninger for at lykkes, skal du vælge Jysk Vindues Rådgivning.

Nye vinduer?

Få den bedste inspiration og tips til at vælge vinduer.

Nye døre ?

Få den bedste inspiration og tips til at vælge døre.

Ny terrasseoverdækning?

Få den bedste inspiration og tips til at vælge terrasseoverdækning.

Ny udestue?

Få den bedste inspiration og tips til at vælge udestue.

Har du spørgsmål, eller ​ønsker du at høre nærmere!

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål – her!